Home » Avcılar Escort » Günlük Daireye Gelen Avcılar Escort Bayan

Günlük Daireye Gelen Avcılar Escort Bayan

Avcılar Escort olarak toplanın heyecanlıyım canlar. Akşamki date için hazırlanırken içimde tarif etmesi zor bir heyecan var. Gün boyu aklımın bir köşesinde durdu, ben ne yaparsam yapayım kendini hatırlattı. Sabah kahvemi içerken bile akşam ne giyeceğim diye düşündüm. Bu heyecan gergin değil; daha çok tatlı, insanın içini kıpır kıpır eden bir his. Uzun zamandır böyle hissetmemiştim. Escort misali vücudum beni bekler bir yandan.

Hazırlık süreci bile başlı başına bir heyecan benim için. Dolabın karşısında durup elbiseleri tek tek gözden geçiriyorum. Çok mu iddialı, fazla mı sade? Kendim gibi görünmek istiyorum ama aynı zamanda biraz da özel hissetmek. Aynaya bakarken sadece dışımı değil, içimdeki hâli de düşünüyorum. Bugün nasıl bir kadın olmak istiyorum? Escort kızlar gibi daha neşeli, daha sakin, daha cesur. Sanırım hepsinden biraz. Duş alırken suyun altında düşüncelerim dağılıyor. Ama aklım yine de ona gidiyor.

Avcılar Escort Duşta Şarkı Söyleyerek Sikiliyor 

Avcılar Escort olarak nasıl bir gün geçirdi, buluşmaya gelirken neler düşünecek, beni gördüğünde yüzünde nasıl bir ifade olacak? Henüz yaşanmamış anların ihtimalleri zihnimde dolaşıyor. En çok da ilk birkaç dakika. O ilk merhaba, ilk bakış, ilk gülümseme. Bazen bir akşamın tonunu o an belirler.Makyaj yaparken normalden daha yavaşım. Acele etmek istemiyorum. Her hareketimde kendime sakin ol diyorum ama kalbim biraz daha hızlı atıyor. Gözlerimi belirginleştiriyorum çünkü göz temasının önemli olacağını hissediyorum.

Avcılar Escort

Avcılar Escort

Dudaklarımda hafif bir renk, abartısız ama kendinden emin. Amacım kusursuz olmak değil; rahat, sıcak ve gerçek olmak. Hazırlanırken bir yandan da beklentilerimi tartıyorum. Kendime söz verdim: Bu akşamı olması gerekenler listesine çevirmeyeceğim. Sadece anı yaşayacağım. Güzel bir sohbet, karşılıklı bir merak, belki bir kahkaha. Bunlar bana yeter. Aşk mı olur, devamı gelir mi, bunları şimdiden düşünmek istemiyorum. Bu belirsizlik bile heyecan verici aslında.Evden çıkmadan önce son bir kez aynaya bakıyorum.

Randevularına Çok Sadık 

Ama bu kez elbiseme ya da saçlarıma değil, yüz ifademe. Hafif bir gülümseme var. Kendimi bu gülümsemeyle dışarı çıkmaya hazır hissediyorum. Kapıyı kapattığımda içimde küçük bir cesaret duygusu beliriyor. Birine zaman ayırmak, kendini açmaya niyet etmek her zaman kolay değil. Ama ben bu akşam buna hazırım.Yolda yürürken etraf daha canlı geliyor. Sokak lambaları daha parlak, insanlar daha renkli. Kulaklığımı takmıyorum; düşüncelerimle baş başa kalmak istiyorum.

Adımlarım biraz hızlı, farkındayım. Buluşma yerine yaklaştıkça heyecanım artıyor ama kaçmak istemiyorum. Tam tersine, bu hissin içinden geçmek istiyorum. Mekâna vardığımda derin bir nefes alıyorum. İçeri girmeden önce birkaç saniye durup kendime şunu söylüyorum: Ne olursa olsun, bu akşam senin. Beklemek, merak etmek, tanımak. Hepsi bu anın parçası. Escort Avcılar olarak onu gördüğümde kalbim bir an duracak gibi mi olacak, yoksa her şey sakin mi akacak bilmiyorum. Tek bildiğim escort gibi güzel olduğum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*